10:57 - 22 Prill 2020

Vetëm pak ditë na ndajnë nga muaji i shenjtë i Ramazanit. Nga muaji i solidaritetit dhe sakrificës, i dashurisë dhe mëshirës. Në këtë muaj, secili agjërues, me zemër e me shpirt, është më pranë njeri-tjetrit dhe me afër vetvetes.

Është ky muaji i dhembshurisë dhe i vlerave shoqërore e shpirtërore. Është muaji ku për çdo natë, në tavolinën e dashurisë dhe lumturisë, së bashku me më të dashurit tanë, ulemi për të ngrenë Iftarin e GËZIMIT. 

Prandaj, si çdo herë edhe kësaj radhe, rrjeti i marketeve Viva Fresh Store ka përgatitur enkas për këtë muaj, OFERTA dhe ZBRITJE me çmimet më të lira në vend. Gjatë këtij muaji, të gjithë qytetarët e Kosovës, kanë mundësi që të shërbehen sigurt edhe me çmime tepër të volitshme, në gjithë gamën e gjerë të produkteve të nevojshme, për çdo familje. 

Ofertat në Viva Fresh Store tanimë kanë filluar dhe do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim, përgjatë gjithë muajit të shenjtë të Ramazanit. Po ashtu, gjatë kësaj periudhe, Viva Fresh Store është kujdesur që të ofrojë edhe aktivitet shtesë për të gjithë JU, duke përgatitur një llojllojshmëri të recetave të ndryshme, të cilat do të paraqiten në “Facebook-un” zyrtarë. Këto receta kanë për qëllim që t’u ofrojnë një mundësi më shumë, në idenë dhe përzgjedhjen e përgatitjes së Iftarit. Të bashkangjitura i gjeni edhe 2 TOP OFERTAT e para të Ramazanit. 

…për Muajin e Ramazanit! OFERTA me ÇMIME ma të lira në treg! 〽️ ⏰Oferta vlenë 22-29 Prill, 2020

…për Muajin e Ramazanit!OFERTA me ÇMIME ma të lira në treg! 〽️⏰Oferta vlenë 22-29 Prill, 2020

Publiée par Viva Fresh Store sur Mardi 21 avril 2020

…për Muajin e Ramazanit! OFERTA me ÇMIME ma të lira në treg! 〽️ ⏰Oferta vlenë 22-29 Prill, 2020

…për Muajin e Ramazanit!OFERTA me ÇMIME ma të lira në treg! 〽️⏰Oferta vlenë 22-29 Prill, 2020

Publiée par Viva Fresh Store sur Mardi 21 avril 2020

 

Gëzuar Ramazanin!

…me dashuri, pranë familjes! 

Viva Fresh Store