13:44 - 07 Janar 2021

Bashkimi i kampionatit shqiptar me atë kosovar ka qenë një ëndërr që tifozëritë në të dy vendet e kanë kërkuar prej kohësh, duke e cilësuar mëse normale dhe të drejtë një kërkestë tillë. Një aktivitet që dy federatat e kanë cilësuar shpesh si të pamundur për sa kohë që ekziston pengesa e ndërkombëtarëve. Lexo më shumë