16:03 - 22 Janar 2022

Përderisa tensionet në mes të Ukrainës dhe Rusisë janë duke vazhduar, ne një raport të publikuar në Radio Evruopa e Lirë, është publikuar një raport nga Global Firepoëer shfaq dallimet mes Ukrainës dhe Rusisë për nga fuqia ushtarake të cilën mund ta shihnui në foton e mëposhtme: