20:12 - 18 Korrik 2021

Dy persona janë dërguar në spital pasi janë lënduar nga rrufeja.

Ngjarja ka ndodhur në plazhin “Orevçe” në afërsi të kampit “Gradishte” në Ohër.

Jozyrtarisht, bëhet fjalë për dy persona nga Resnja dhe Manastiri.

Ata janë dërguar në Qendrën Mjekësore në Ohër, ndërsa një person ka djegje në këmbë, kurse tjetri pr0bleme me dëgjimin.

Tags: