10:47 - 21 Qershor 2019

Jo çdo herë kemi komoditetin të huazojmë nga familjarët apo miqtë.

Në situata të tilla kemi dy zgjidhje, të lëmë në gjysmë çfarëdo që kemi nisur ose të hymë në
procedura për ndonjë kredi.

Kur jemi tek kreditë, janë procedurat ato që na besdisin dhe na bëjnë të mendojmë dy herë
para se të aplikojmë për një të tillë. Taksat administrative, garantuesi, kolaterali, vonesa dhe
shumë dokumente tjera na shuajnë dëshirën për të marrë një kredi, ani pse në vlerë mund të
mos jetë shumë e madhe.

Nevojat e shumta të kosumatorëve për kredi të shpejta dhe të vogla, kanë shtyrë KEP Trust
vijë me një ofertë ekskluzive, “Super Ekspres Kredi”. Oferta është krijuar në mënyrë që t’i
eliminojë të gjitha telashet që mund t’i kenë klientët me procedurat deri të marrja e parave.

Ju mund të merrni kredi deri në 2,000 EUR me kushte të volitshme dhe me afat pagese deri në
12 muaj, 0% taksë administrative, ende pa dalë nga zyra!

Nëse keni nevojë të bëni zgjidhje të shpejtë dhe të lehtë, Super Ekspres Kredi është zgjidhja
ideale për ju!

Këto janë përparësitë që ofron KEP Trust për të gjithë ju që ju duhet një kredi sa çel e mshel
sytë:

  • Kredi deri në 2,000 EUR
  • 0% taksë administrative
  • Pa garantues, pa kolateral
  • Afat pagese deri në 12 muaj

Mos u dorëzoni lehtë! Shfrytëzoni këtë super ofertë për t’i realizuar planet tuaja deri në fund.

Aplikoni online duke klikuar në ” Super Ekspres Kredi ”  ose vizitoni degën më të afërt.