10:55 - 22 Nëntor 2021

Ka ndodhur puthja e parë në Big Brother Vip.      

Dyshja simpatike Sara dhe Dj Pm kanë rregulluar raportet aq mirë, saqë kanë vendosur të puthen e përqafohen në sy të të gjithëve.

Dj Pm ishte ai i cili iu afrua Sarës ta përqafoj para se të flejë, derisa ajo e puthi në buzë. Sara dukej e qetë ndërsa Dj Pm i habitur nga ky veprim, të cilin e pëlqeu shumë.