11:27 - 25 Korrik 2019

Shell Kosova për  herë të parë  në Kosovë ka sjell Formula 1, në vlerë prej 16 milionë euro.

Nga data 17 korrik deri më 30 korrik, Formula 1 do të jetë në të gjitha qytetet e Kosovës. Qytetarët do të kenë mundësi të shohin nga afër bolidin e Ferrarit të Formulës 1.

Ky organizim do të mbahet me sloganin “Mbushe ndenjën, Formula 1 Ferrari në qytetin tënd”, qytarët do të kenë mundësi të marrin pjesë në aktivitete të ndryshme si dhe të fitojnë dhurata të veçanta.

E jo vetëm aktivikete, ky grup i vajzave pritën  mërgimtarët, duke ju uruar  një pushim të këndshëm.

Për gjithë ju që ende  nuk keni vizituar pikat e Shell-it, vizitojeni ato dhe  kujtimet merrni me vete.

Qyetarët tashmë e kanë pikën e tyre të  derivateve  të cilësisë së lartë si dhe shumë produkte tjera cilësore.

https://www.facebook.com/GOInsajderi/videos/642004289643754/