11:28 - 22 Tetor 2019

Monster Trucks Albanian për herë të parë vjen në Shqipëri në Sheshin Nënë Tereza me datën 9 nëntor të këtij viti duke filluar nga ora 18:00.

Ky event madhështorë i këtij lloji po organizohet për herë të parë në trojet shqiptarë.

Pasi që kjo lloj garë është shumë e ndjekur në botë dhe shumë e popullarizuar, interesimi edhe në eventin e Tiranës është shumë i madhe.

Për ti dhënë shije akoma më shumë këtij eventi të veçanta do të përkujdeset DJ i njohur “DJ DANNY”.

Biletat për këtë event si për çdo event tjetër mund ti gjeni në Rave Travel. Për shkak të interesimit të madhe për bileta, biletat janë të ndara në dy grupe në Zonen A dhe në Zonen B.

Për më shumë rreth biletave mund të shërbeheni në ueb faqen e Rave Travel: www.rave-travel.com dhe në faqen e Facebook-it RaveTravel.

 

https://www.facebook.com/ravetravelks/videos/2436116496716230/