14:41 - 25 Qershor 2020

Rreth 90% të kohës e kalojmë në hapësira të mbyllura. Andaj një klimë e rehatshme dhe e shëndetshme e dhomës është e domosdoshme për shëndetin e gjithsecilit.

Për ta pasur një klimë të përshtatshme dhe kualitative në shtëpi është e rëndësishme që të keni stirofloor për ngrohje nën dysheme.

Ky sistem modern nga SOPERMA ju ofron kushte më të mira për tu ndjerë rehat në shtëpi. Brendi SOPREMA falë specializimit të saj më shumë se 100-vjeçar në prodhimin dhe zhvillimin hidroizolues, krijon dhe zhvillon produkte të besueshme, inovative dhe efikase.

Tash më të gjitha këto produkte nga ky brend mund t’i gjeni tek ORIKUM GROUP në dy pika kryesore në vend atë në Prishtinë dhe Gjakovë.

Për më shumë detaje mund të njoftoheni përmes faqes zyrtare Orikumgroup.com

Tags: