21:48 - 24 Nëntor 2022

Tifozët serbë vazhdojnë të shkelin çdo rregull të FIFA-s.

Sonte në ndeshjen e Kupës së Botës që po luhet mes Brazilit e Serbisë, tifozët serbë kanë shfaqur në tribuna një hartë te Kosovës me logo të Serbisë.

Ky cilësohet një racizëm tipik dhe po vazhdon herë pas here nga serbët.

Ndryshe, kur kanë mbetur dhjetë minuta drejt fundit të ndeshjes, Brazili po fiton 2:0.