16:03 - 14 Tetor 2021

Do të ishte e quditshme nëse personazhet nga seriali më i populluar në botë “Squid Game” në Netflix nuk dominojnë kostumet e Halloween këtë vit.

Për ata që nuk e kanë parë, seriali nëntë pjesësh, i cili është shkruar dhe drejtuar nga Hwang Dong-hyuk, ka të bëjë me një lojë mbijetese vdekjeprurëse, e cila regjistron qytetarët më të dëshpëruar dhe të ngarkuar me borxhe të Seulit, duke i joshur ata me një shumë të madhe parash.

Sidoqoftë, shpejt bëhet e qartë se kjo është larg lojërave të fëmijëve kur pjesëmarrësit kuptojnë se ata kanë vënë jetën e tyre në rrezik, me një humbje që rezulton në vdekje të menjëhershme – dhe brutale.

Por, nga ky serial ju mund të nxirrni më të mirën dhe për festën e Halloëeenit veshja juaj mund të bazohet në këtë serial.

Disa personazhe që mund t’i rikrijoni ua sjellim më poshtë:

@makeupbysibelx

FRONT MAN (wait until the end!!!) not 100% happy with this but it took me hours 🥲 ##frontman ##squidgame ##squidgamemakeup ##makeup ##halloween ##trending

♬ original sound – Fujicko 👑