20:28 - 09 Qershor 2021

Sipas hulumtimit, prerja e flokëve mund të jetë e dobishme për shëndetin tuaj mendor. Dhe Jurgita Malakauskaite, një stiliste dhe themeluese e SelfStation, dëshmoi se duke ndryshuar modelin tuaj të flokëve mund të ri-gjeni besimin dhe të ndiheni më rehat në lëkurën tuaj.

Bright Side shkruan se u habitën nga transformimet që duart e shkathta të Malakauskaite krijuan dhe kuptuan që mbajtja e vetëm një modeli flokësh vetëm pse jemi mësuar me të, nuk është gjithmonë ideja më e mirë.