×
 • Biznes
 • Biznes / Biznes

  United Hospital: Standardet Evropiane në Shërbim të Shëndetit Tuaj

  Insajderi
  25 May 2024 - 11:55
  Klikoni Këtu për t'u bërë pjesë e kanalit të Insajderit në Youtube.

  United Hospital është një institucion shëndetësor i projektuar dhe strukturuar sipas standardeve të Bashkimit Evropian, duke siguruar cilësi të lartë në çdo aspekt të shërbimeve që ofron. Spitali mbulon një hapësirë prej 6000 m² dhe është i ndarë në pesë nivele, ku secili nivel përmban departamente dhe zyra përcjellëse që garantojnë siguri maksimale për stafin dhe komoditet të plotë për pacientët dhe familjarët e tyre.

  Ndërtesa është pajisur me sistemet më moderne për ngrohje-ftohje, gaz, energji elektrike dhe mbrojtje kundër zjarrit, duke e bërë atë një nga objektet më të sigurta dhe më të përparuara në rajon.

  Departamentet dhe Shërbimet e United Hospital

  United Hospital ofron një gamë të gjerë shërbimesh mjekësore të cilësisë së lartë, të gjitha të pajisura me aparaturat më të reja dhe të një cilësie ekselente. Disa nga departamentet kryesore përfshijnë:

  – Departamenti i Emergjencës: Në shërbim 24 orë në ditë, ky departament është i pajisur për të trajtuar çdo lloj urgjence mjekësore.

  – Departamenti i Radiologjisë: Ofron diagnostikim të avancuar përmes teknologjive të fundit të imazherisë.

  – Departamenti i Anesteziologjisë dhe Terapisë Intenzive: Siguron kujdes intensiv për pacientët që kanë nevojë për mbikëqyrje të vazhdueshme.

  – Departamenti i Kirurgjisë Kardiake dhe Torakale: Për të rritur dhe fëmijë, ky departament kryen operacione të avancuara kardiake dhe torakale.

  – Departamenti i Kardiologjisë Invazive: Specializohet në procedura minimisht invazive për trajtimin e sëmundjeve të zemrës.

  – Departamenti i Neurologjisë dhe Neurokirurgjisë: Ofron diagnostikim dhe trajtim për çrregullimet neurologjike dhe neurokirurgjike.

  – Departamenti i Kirurgjisë së Përgjithshme: Kryen një gamë të gjerë operacionesh kirurgjikale.

  – Departamenti i Ortopedisë dhe Traumatologjisë: Trajton dëmtimet dhe çrregullimet e sistemit muskulor dhe skeletor.

  – Departamenti i Mjekësisë Interne: Ofron kujdes të përgjithshëm për të rriturit me sëmundje të brendshme.

  – Departamenti i Pediatrisë: Siguron kujdes të specializuar për fëmijët.

  – Departamenti i Obstetrikës dhe Gjinekologjisë: Kujdeset për shëndetin e grave dhe shtatzënat.

  – Departamenti i Fizioterapisë: Ofron trajtime për rikuperim fizik.

  – Laboratori: I pajisur me teknologji të avancuar për analiza të sakta dhe të shpejta.

  Facilitetet dhe Teknologjia e Avancuar

  United Hospital përmban salla të operacionit të pajisura me teknologji moderne, një sallë të kardiologjisë invazive, dhe një njësi të terapisë intenzive me 20 shtretër. Departamenti i Emergjencës ka kapacitet për 10 shtretër, ndërsa spitali në tërësi ofron 70 shtretër në repart. Pajisjet e avancuara sigurojnë mundësinë për kryerjen e të gjitha procedurave kirurgjikale dhe invazive, duke përfshirë ato mini-invazive, të cilat janë të ngjashme me ato të qendrave më të mira në Evropë dhe Amerikë.

  Stafi i Specializuar

  Një nga asetet më të mëdha të United Hospital është stafi i tij i trajnuar dhe specializuar në vendet e Bashkimit Evropian, Britanisë së Madhe dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Këta profesionistë të shëndetit sjellin eksperiencë dhe ekspertizë të nivelit të lartë, duke garantuar shërbim të pakrahasueshëm për pacientët. Ata janë të përkushtuar për të diagnostikuar dhe trajtuar çdo patologji të pranishme, duke ofruar kujdes të personalizuar dhe të specializuar.

  Përfundim

  United Hospital përfaqëson një standard të ri të kujdesit shëndetësor në rajon, duke ofruar infrastrukturë moderne, teknologji të avancuar dhe staf të specializuar. Për çdo nevojë shëndetësore, ky spital është zgjidhja ideale për kujdesin dhe trajtimin tuaj mjekësor.

  United Hospital – Standarde Evropiane për Shëndetin Tuaj!

  OP-ED
  Nga Rubrika

  © 2016-2024 Gazeta Online Insajderi - Të gjitha të drejtat e rezervuara.

  Impressum

  Kontakt

  Trademark