13:22 - 23 Shtator 2022

Valetino Corleone, i njohur për publikun shqiptar është aktiv në rrjete sociale ku së fundmi ai përmes një shkrimi ka reaguar ndaj sulmeve kibernetike të Iranit që po ndodhin në Kosovë dhe Shqipëri.

Vali ka shkruar se do t’i hakmerret ashpër Iranit për këto sulme.

“Daccorde i themë iranit dhe hakerave nga irani që keni sulmu qeverin e Kosovës dhe të Shqipërisë dhe Ende Po Vazhdoni por së shpejti komplet gjerat çka i ka irani ne elementet e kompjutaratm e sekretet. Do te ja marr te gjitha dhe do ja fshij me rrenje te gjitha planet dhe sekretet, do e qes ne zero.

Aq dëme do i bëhen sa që edhe dhuratat me ndonjë virus ekstrem. Ka prek Kosovën dhe Shqipërinë DACCORDE !! WAIT FOR A KING”, ka shkruar Vali.