11:40 - 25 Nëntor 2021

Mos e humbisni rastin të përfitoni nga zbritja e madhe e produkteve nga gjigandi i produkteve sanitare Bast-Trade.

Bast-Trade ofron një game të madhe të produkteve sanitare dhe është lider në vend dhe rajon si në cilësi ashtu edhe në llojshmëri të produkteve që ofron.

Duke u nisur nga llojshmëria e madhe e produkteve që ofron Bast-Trade, mundësit e përfitimeve nga këto zbritje janë të mëdha.

Për më shumë rreth produkteve dhe zbritjeve, ftoheni të vizitoni lokalin e Bast-Trade që gjindet në magjistralen Prishtinë – Mitrovicë, Fshati Shkabaj.