11:53 - 21 Janar 2022

Sot janë mbushur plotë 16 vjet prej ditës kur Kosova e humbi arkitektin e saj të Pavarësisë.

Në përkujtim të Ibrahim Rugovës, si çdo vjet edhe sot janë bërë homazhe të shumta  në varrin e tij ku morrën pjesë drejtuesit e shtetit dhe qindra qytetarë.  

E njëri nga këta vizitorë, ishte edhe Ukshin Haliti, i cili me vite të tëra ishte truprpja e Presidentit Rugova.

Në 16 vjetorin e vdekjes së Rugovës, Halitie përkujtoi atë duke ia puthur varrin.