10:33 - 29 Mars 2021

Pak kilometra larg qytetit të Podujevës, hasni në bukuri të jashtëzakonshme të këtij dimri të vonë.

Është fshati Metrogovc në të cilin jeton Mentor Bislimi që karakterizohet për dicka të veçantë.

Mësoi më shumë  se 7 lloje të instrumenteve nga dëshira për të mos harruar traditën dhe vlerat shqiptare që për neve mbeten simbolikë.