12:22 - 22 Janar 2022

Policia e Kosovës ka kërkuar kujdes të shtuar nga të gjithë drejtuesit e automjeteve gjatë kësaj periudhe me borë dhe ngrica, por për qytetarët nuk po vlejnë këto rregulla.

Vetëm në 24 orët e fundit nëpër rrugët e Kosovës ka ndodhur 60 aksidente trafiku, shkruan Insajderi.

Sipas llogaritjeve, i bije se çdo 24 minuta ka ndodhur nga një aksident.

Sipas raportit 24 orësh të policisë, 20 aksidente trafiku janë me të lënduar ndërsa 49 aksidente vetëm me dëme materiale.

Po ashtu, janë shqiptuar 1 mijë 357 gjoba për shoferët.

Një pjesë e madhe e rrugëve në Kosovë janë të kalueshme vetëm me pajisje dimërore, ndërsa në shumicën e tyre ka borë e akull.