I vetmi që s’protestoi kundër racizmit, ylli i NBA arsyetohet duke thënë se është fetar

I vetmi që s’protestoi kundër racizmit, ylli i NBA arsyetohet duke thënë se është fetar

Ylli i Orlando Magic, Jonathan Isaac, u bë lojtari i vetëm që nga rinisja e sezonit në NBA që nuk është gjunjëzuar dhe nuk e ka veshur bluzën me mbishkrimin Black Lives Matter  (Jeta e njerëzve me ngjyrë ka rëndësi) dhe tani e ka arsyetuar këtë veprim të tij duke thënë se është fetar, me shume ne Insporti.com