22:49 - 18 Mars 2023

Sonte nga shtëpia e Big Brother VIP Albania u largua Armaldo.

Në nominim ishte Luizi, Armaldo dhe Kristi.

Luizi shpëtoi i pari nga nominimi me votat e publikut.

Maestro refuzoi ta marrë biletën për të provuar fatin se nëse ka edhe një shans për tu rikthyer në shtëpi.