23:21 - 20 Mars 2023

Artani dhe Xhuli sonte kanë debatuar në Post Big Brother Vip Kosova.

Në një moment, Juliana i tha ish-banorit se e kishte bërë të ndihej keq sa ishin në Big Brother Vip Kosova, duke i thënë se e kishte ofenduar.

Më pas Artani ia ktheu duke i thënë: “Ti je një grua që e ke ofenduar të gjithë popullin shqiptar, ti je shembulli më i keq i të gjithë shqiptarëve”.