22:18 - 28 Nëntor 2022

Shqiptarët mbarë botës po festojnë sot 28 Nëntorin.

Teksa shënohet 110 vjetori i Pavarësisë së Shqipërisë, urime të shumta po bëhen edhe nga emrat më të njohur.

Në mesin e atyre që kanë uruar këtë festë janë edhe emra të njohur të estradës, artistë, modele dhe personazheve televizive.

Më poshtë gjeni emrat e artistëve që bënë urimet e tyre.

Tags: