10:19 - 25 Maj 2023

Sjellja e dy shoferëve në autostradën e Beogradit është përhapur që nga dita e djeshme në rrjetet sociale.

E gjithë kjo për shkak të konkurrencës arrogante, e cila nuk është aspak e përshtatshme për pjesëmarrësit në trafik.

Për më tepër, krejtësisht e papërshtatshme në çdo situatë të imagjinueshme!

Përveç faktit që mund të rrezikonin jetën e tyre si dhe të shoferëve të tjerë, një nga akterët e këtij “konflikti” më në fund bëri diçka që as nuk do ta prisnim nga ky djalë.

Shikoni videon e mëposhtme.