14:55 - 04 Maj 2021

20 minuta larg nga Prishtina, 2.8 km nga qendra e qytetit të Ferizajt dhe 3.8 km largësi nga kyçja në autostradën ’Arbër Xhaferi’, janë vetëm disa nga karakteristikat që e bëjnë lagjen me pozicionin më të përshtatshme në Kosovë “Panorama Residence”.

Përveç përparësive gjeografike lagjja në fjalë ka edhe shumë përparësi të tjera, si arkitektura e mirë dhe e veçante, pamja e mrekullishme brenda lagjes, dhe plotësimi i të gjitha nevojave urbanistike dhe infrastrukturore duke nisur nga shtëpitë, luksoze banesat e mesme, objekte afariste, kopshte dhe shkolla për fëmijë e deri të parqet e gjelbërta dhe me lodra për fëmijë.

Investimi ka vlerë atëherë kur ja qëllon në pikë me lokacion, siguri dhe rehati.

Për më shumë rreth mrekullisë së Panorama Residence mund të informoheni në kanalet në rrejtët sociale si Facebook dhe Instagram apo në ueb faqen www.panorama-residence.net