09:19 - 02 Nëntor 2022

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet e shitjes së karburanteve për 24 orët e ardhshme.

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës është 1. 72 euro, benzina 1. 43 euro , derisa gazi 0. 71 centë.

Këto çmime vlejnë 24 orë duke filluar sot nga ora 10:00.