23:41 - 25 Qershor 2022

Deputeti nga LVV, Mirsad Shkreta kishte fshehur para më vlerë mbi 50 mijë euro, para këto të cilat i deklaroi në polici, para dy dite duke thënë se i janë janë vjedhur së bashku me to edhe ari në vlerë 10 mijë euro.

Deputeti Shkreta, e që nuk po del të jetë edhe aq i ‘’shkretë”, pasi që këto para të deklaruar si të vjedhura, nuk i ka deklaruar fare në Agjencinë Kosovare kundër Korrupsionit.

Kujtojmë se deputeti në fjalë para dy ditë, në Kuvendin e Kosovës, ishte po i njëjt ciili fshehë pasurinë e tij, e në njërën anë në foltoren e Kuvendit mbanë ligjërata se si mbrohet vendi, dhe se si në mënyrë ekonomike duhet quar vendin përpara duke kundërshtuar ashpër tërheqjn e 30% përqindshit nga Trustit, shkruan Periskopi.

“Të dalësh me një kërkesë e të flasësh në emër të popullit, që nuk është e artikulume e faktume, kjo është huqje e madhe, statisitikore e shkencore. Ku bjen barra tek të rinjët sepse kanë pak kursime dhe tek të vjetrit. Në Kosovë për momentin ka rritje të jetëgjatëisë, edhe rrjedhimisht, ka insentivë të asaj moshe, për arsye se në atë moshë i prek sëmundjet preantive. Çka po bojmë ne po ndikojmë tek këto mosha, pa bo analizë pa ndiku në skemat sociale. Që do të thotë më pak barna, ku 40% e barnave paguhen nga xhepi I qytetarëve. Cila është logjika të prekim këtë kategori…..“

Për më shumë dëgjoni dersin e tij para dy dite: