21:03 - 25 Qershor 2022

Mbi 50 mijë euro para të padeklaruara dhe ari në vlerë 10 mijë euro, po raportohet se i janë vjedhur deputetit nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Mirsad Shkreta.

Gazeta Insajderi ka provuar ta konfirmoj lajmin nga vet Mirsat Shkreta, por ai nuk ka kthyer përgjigje.

Për më tepër, këtë shumë të parave deputeti i Vetëvendosjes nuk e pati të deklaruar në AKK.

Rasti i cilësuar si “vjedhje” është raportuar dy ditë më herët, por nuk është zbuluar se çfarë i është vjedhur.