13:39 - 05 Korrik 2022

Myftiu i BIK-ut ka pritur në takim udhëheqësen e zyrës ndërlidhëse të Athinës në Kosovë, Heleni Vakali.

Heleni në këtë takim ka shkuar me një fustan ku të zbuluara i kishte këmbët e saj. Kjo gjë ka bërë që BIK-u në komunikatë ta prej foton ku duket i gjithë trupi i saj, dhe ka vendosur vetëm fytyrën e diplomatës.

Fotoja gjatë takimit

Fotoja e publikuar nga BIK-u