10:55 - 08 Prill 2021

‘Dy Dashni nga Genta Ismajli ka arritur ti marrë 100 milionë shikime në kanalin e saj zyrtar në Youtube.

Video e kësaj këngë është e realizuar në bregdetin shqiptar, dhe ka arritur ti siguroj 100 milionë shikime.

Ky projekt i Gentës u dëgjua me të madhe edhe jashtë vendit, kryesisht në disa vende aziatike dhe në Rusi.

E ky popullaritet i madh i këtij projekti ka shërbyer si marketing i mirë i bregdetit shqiptar duke promovuar bukurin që na ofron Shqipëria.