09:43 - 22 Korrik 2021

Rrrron-it i pelqejnë senet jo konvencionale, menon që muzika komerciale e radios është krim, është fans i konsistencës t’skenës t’Rumunve prej kurgjo hiç-it në status legjendare, beson që masa s’ka kurfar thellsie, edhe shkrun për veti. 

Rrrron-i është edhe një prej krijusve të Kult-Ure, ni social enterprise e krijume me rrit ndërgjegjesimin social drejt rëndesise së artit e muzikës në ni shoqni të kaplume prej politikës dhe aktiviteteve tjera pa ngjyre.

Performancën e fundit e ktij edicioni mund ta ndiqni këtë të diel, nga ora 21:00 në faqen zyrtare të Rave Travel.