16:01 - 22 Janar 2022

Këngëtarja e njohur shqiptare, Enca Haxhiu ka folur për mashkullin ideal që do të donte ta kishte në jetën e saj.

Duke qenë se ndiqet nga më shumë se 2.3 milionë persona në Instagram, këngëtarja iu qëndron afër fansave me postime të ndryshme.

Së fundmi ajo ka zhvilluar një pyetësor ku iu është përgjigjur disa prej pyetjeve të adhuruesve të saj.

Njëri ndër ta e pyeti për tipin e mashkullit që ajo preferon dhe Enca nuk ka hezituar t’i përgjigjet.

“Duhet të jetë i pashëm, sjellje të shkëlqyera, inteligjent, argëtues dhe besnik”, ka shkuar Enca në përgjigjen e saj.