15:49 - 18 Korrik 2021

Këngëtarja shqiptare ka postuar disa instasorie në të cilat nuk iu shpëtoi filterave të instagramit.

Duke ndryshuar ngjyrën e syve dhe zmadhuar buzët Gjyste Vulaj dukej si person tjetër.