19:00 - 26 Nëntor 2020

Gold AG sapo ka sjellë një tjetër këngë të re, në vargun e projekteve që i ka paralajmëruar për muajin nëntor.

“Prej Shqipnie”, mban titullin kënga e re e Goldit, e cila erdhi e vizualizuar edhe me klip dhe pjesë e tij është edhe Çun Lajçi.

Ky i fundit madje ka recituar edhe disa vargje në këtë këngë, ndërsa për orkestrimin u kujdes Fatos Canolli.