12:38 - 20 Shtator 2022

Raporti i auditimit për ShSKUK dhe Ministrinë e Shëndetësisë pritët të dërgohet në Kuvend, shkruan Insajderi.

Kjo u bë e ditur në mbledhjen e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike.

Kryetarja e Komisionit, Hykmete Bajrami tha se kanë vendosur që këto dy raporte të procedohen për në seancë të Kuvendit.

“Shqyrtimi për raportit e Auditimit për ShSKUK dhe MSh do të shkojnë në seancë. Për Ministrinë e Shëndetësisë ne nuk e kemi shqyrtuar raportin, por kemi vendosur ta dërgojmë në seancë”, ka thënë ajo.

Në mbledhje është shqyrtuar raporti i Auditimit për Zyrën Kombëtare të Auditimit, për vitin 2021