11:18 - 18 Maj 2022

Morena Taraku është ndër emrat më të lakuar në Show Bizin shqiptarë. Modelja nga Prishtina njihet për jetën e saj luksoze dhe stilin unik.

Morena së fundmi ka bërë një investim të rëndësishëm për vetën e saj, duke zgjedhur shtëpinë dhe lagjen e ëndrrave.

Përmes disa postimeve në rrjetet e saj sociale Morena ka bërë të ditur se ajo tashmë do të jetë banore e një lagje tejet të veçante dhe luksozë që gjendet në Prishtine, me saktësisht Washington Residence.

Washington Residence është kompleksi më i ri në qytetin e Prishtinës dhe gjendet në lagjen Arbëri. Me pozitë tejet të mirë, me infrastrukture unik dhe shumë bashkohorë, Washington Residence është vendi ideal për të gjithë ata që po kërkojnë një jetë të mirë në një vendbanim perfekt.

Stili unik i ndërtimit, hapësirat gjelbëruese, në brendësi të qytetit këto janë disa nga karakteristikat që këtë lagje e dallojnë nga komplekset dhe lagjet e tjera në Prishtinë.

Vlen të theksohet që lagjja përveç që është e ndriçuar shumë mirë, ndriçimi i lagjes dhe i çdo shtëpie do të këtë lidhje me energji solare.

Si lagje e re, duket se do jetë atraksion edhe për figura publike të vendin, si Azet, Morena Taraku etj.

Për më shumë rreth Washington Residence ju ftojmë ta ndiqni në rrjetet sociale si Facebook dhe Instagram apo të kontaktoni përmes telefonit në” +383 49 294 814 ose e-mailit në [email protected]