13:19 - 24 Maj 2022

Nënkryetari i Prishtinës, Alban Zogaj ka kërkuar falje për gjendjen e kryeqytetit me mbeturina si dhe tregon se janë duke e zhbllokuar këtë situatë.

Zogaj përmes një postimi në Twitter ka thënë se kompania për menaxhimin e deponive nuk po e lejon kompaninë ‘Pastrimi’ të bëj zbrazjen e mbeturinave, për shkak të borxhit.

“Kërkojmë falje për këtë gjendje! Kompania për menaxhimin e deponive nuk po e lejon Kompaninë ‘Pastrimi’ të bëj zbrazjen e mbeturinave, për shkak të borxhit që kjo e fundit i ka të parës! Jemi duke e zhbllokuar këtë situatë, në mënyrë që të vazhdojmë me grumbullim të mbeturinave”, ka shkruar ai.