21:06 - 25 Tetor 2021

Sonte në “Për’puthen” kanë ndodhur hyrje të reja.

Njëri nga djemtë e rinjë që u bë pjese e emisionit është Erion Kukaj.

Ndonëse numri i pjesëmmarrësve nga Kosova është më i vogël siç duket dalëngadalë mund të rritet.

Eironi është 25 vjeç dhe vjen nga Prizereni.

Derisa Ada i ka drejtuar pyetjen se çfarë e tërheqë tek ajo.

“Në mendimin afatgjatë është karakteri”, kështu u shpreh Erioni.