11:56 - 27 Prill 2019

Ndeshjet e futbollit kosovar vazhdojnë të qëndrojnë në librat e shtëpive të basteve, por këtë të shtunë ndodhi e papritura.

Dueli Llapi dhe Drita u largua pak para orës 10:00 të mëngjesit nga prognoza pa ndonjë arsye, më shumë në Insporti.com.