23:00 - 02 Janar 2021

Në fshatin Greme të Ferizajt u mbajt një ndeshje miqësore futbolli në mes bashkatdhetarëve shqiptar që punojnë në perëndim dhe qytetarëve lokal nga Gremja.

Ndeshja u zhvilluar me gremasit që jetojnë në Zvicër në ekipin që e quajtën FC Gërnaqat dhe gremasve lokal FC Kosova. Kjo ndeshje përfundoi 7:5 në favor të FC Kosova por shërbeu si një mundësi relaksimi për shqiptarët që operojnë në perëndim e që çdo pushim përpiqen ta e kalojnë në atdheun e tyre.

Ndesha u organizua nga Xhavit dhe Jeton Shabani bashkatdhetar nga Zvicra!