17:11 - 22 Shkurt 2023

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të enjten (23.02.2023) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si pasojë në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  • Prishtinë

NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV  Çamëria 2 (kodi: 11000008033)  nga ora 10:00 deri ora 15:00

Vendet: një pjesë e rr. Haxhi Zeka, një pjesë e rr. Mehmet Beci, një pjesë e rr. Ali Pashe Gucia dhe një pjesë e rr. Shantor Petefi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, punimi i kokave kabllovike të trafofushës.

2.

NS 110/10(20) [kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Mili Hajvali (kodi: 19000040165) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Një  pjesë e rr. Dëshmorët e Gollakut.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i shtyllave në TS Mili Hajvalia.

  • Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 110/10[kV] Klina  do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Murat Kuka (kodi: 52000012019) nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: Një pjesë e rr. Abedin Rexha.

Arsyeja: ndërprerje për siguri, demontimi i linjës së vjetër, kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

* * * 

Punime nga palët e treta

1.

NS 110/10[kV]  Istog do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Istog Qendra (kodi:54000013)  nga ora 10:00-15:00

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Bujar Visoqi, Dëshmorët Dervishaj, Ibrahim Rugova, Lidhja e Prizrenit, Nënë Tereza, Rinia, Skënderbeu, Zahir Pajaziti (një pjesë), si dhe një pjesë e Istogut dhe Istogut të Poshtëm.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

  • Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 35/10(20) [kV] Magure do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] Harilaq i (shkolla) vogël (kodi: 41048003058) nga ora 11:30 deri 15:30

Vendet: Harilaq te  Shkolla.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, punime në NS  Harilaq i Vogël (shkolla) në tensionin e mesëm dhe të ulët.

* * * 

Punime nga palët e treta

1.

NS 35/10[kV]  Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kosovapetroll (kodi:40041003)  nga ora 11:00-16:00

Vendet: Ferizaj: rr.”G.Terbeshi”, Talinovci  i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhaxherëve dhe bizniset private.

Arsyeja: Punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jezerci  (kodi: 40042003) prej orës  10:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: Elbasanit, Gjergj Fishta, Muharrem Shemsedini (një pjesë), Murat Murati (një pjesë), Naim Beka, Prekazit, Sefedin Firza (një pjesë), Xhevat Sojeva (një pjesë),ef Jubani (një pjesë); fshatrat: Balaj, Jezerc, Manastirc, Neredime dhe Neredime e Naltë dhe e Ulët.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

  • Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Nadakovc (Kodi: 73000014) prej ores 10:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Nedakovc, Mavriç, Sfaraçak, Sfaraçak i Epërm, Sfaraçak i Poshtëm si dhe një pjesë e rrugëve Liqeni i Prespës dhe Bajram Latifi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar me ata  të nën ngarkuar.

2.

Nga NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Maxhunaj (Kodi: 73000011) prej ores 13:00 deri 15:00

Vendet: Fshatrat: Brezhnic  (një pjesë), Ceceli, Dumnicë, Dumnicë e Ulët, Dumnicë e Mesme, Dumnicë e Epërme, Zagori  (një pjesë), Maxhunaj, Nadakovc  (një pjesë), Pestovë, Ropicë, Samadrexhë, Sllakovc dhe Vilanc.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar me ata  të nën ngarkuar.

  • Gjilan

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/35/10kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Penda (kodi: 60062010) prej orës  10:00 deri në orën 14:00

Vendet: Hidrosistemi  në fshatin Përlepnicë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV siaps  zgjidhjes teknike.

1.

Nga TS 110/35/10kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Penda (kodi: 60062010) prej orës  10:00 deri në orën 14:00

Vendet: Hidrosistemi  në fshatin Përlepnicë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV siaps  zgjidhjes teknike.