10:17 - 21 Nëntor 2022

Ka filluar intervistimi i kandidatëve për rektor të Universitetit të Prishtinës.

Kandidatët për këtë pozitë janë But Dedaj, Sefer Avdiaj, Ermir Rugova, Qerim Qerimi dhe Ilir Tolaj.

Pas intervistimit, do të bëhet votimi i këtyre pesë kandidatëve.

Procesi i zgjedhjes së rektorit të ri, vjen pas shkarkimit nga këshilli drejtues i UP-së të ish- rektorit, Naser Sahiti.