16:41 - 23 Qershor 2022

Dështon votimi i Projekligjit për tërheqjen e Trustit

44 deputetë votouan, “për”, 57 deputetë votuan kundër dhe një abstenim, me këto vota, nuk kalon Projekltigji për tërheqejen e Trustit në Kuvendin e Kosovës.

Kryeparlamentari Glauk Konjufca, i cili vetë votoi kundër, bëri me dije se nuk kalon ky projektligj.

Në sallë ishin të pranishëm 102 deputetë.

Projektligji për tërheqjen e Trustit ishte në rend dite edhe në seancën e djeshme, por pas mbylljes së punimeve shkaku i mungesës së kourumit, kjo pikë u shty për seancën e sotme.

Propozues i kësaj nisme është deputeti i PDK’së, Bekim Haxhiu.