12:33 - 07 Nëntor 2022

Gjatë një transmetimi të drejtpërdrejtë në Kili, gazetarit i vodhën kufjet nga një papagall mbi supe.

BBC ka njoftuar se Nicolas Krum, i cili punon si gazetar për një kanal televiziv kilian, është bërë viktimë e vjedhjes në mbulimin e tij të grabitjeve në rajon.

Gjatë transmetimit të drejtpërdrejtë, Krum i ka treguar kameramanit një papagall që i është ulur papritur në shpatull dhe më pas i ka vjedhur kufjet nga veshi.