22:38 - 05 Gusht 2022

Në një intervistë për emisionin “Era Verë” në T7, një amerikan argëtohet pa masë me këngë shqip.

Ai shihet duke kënduar dhe vallëzuar me këngën e Dafina Zeqirit, “Pa ty”

Derisa e ka kënduar këngën, amerikani ka shkaktuar mjaft të qeshura.