13:37 - 06 Shkurt 2023

Ka përfunduar takimi mes ambasadorëve të shteteve të QUINT-it, dhe kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti.

Takimi është mbajtur në ndërtesën e Qeverisë, por se nuk ka pasur prononcim për media.