10:18 - 22 Maj 2022

Tre persona të maskuar dhe të armatosur me armë të gjata kanë hyrë dhunshëm në një kazino në Karaçevë.

Kështu ka treguar një lexues i Gazetës Insajderi.

Burimi thotë se ata kanë hyrë  në kazino rreth orës 05:20, duke bërtitur në gjuhën serbe dhe kanë plaqkitur paratë e pazarit ditor.

Ndërsa janë larguar malit në drejtim të kufirit serb duke shtënë në ajër.

Video: