10:40 - 14 Mars 2023

Big Brother VIP Albania është shndërruar në një nga formatet më të ndjekura.

E gjithë kjo pasi personazhet brenda janë figura të njohura për publikun, andaj edhe interesimi është më i madhe.

Këtë të martë do të këtë nominime dhe njëri nga banorët nga këta banorë do të lë shtëpinë: Armaldo, Dea, Nita, Antoneta, Qetsori, Sabiani dhe Fotini.

Xing .al publikoi një sondazh ku patët mundësinë të votonit për banorin që dëshironi të largohet dhe votat më të shumta kanë qenë për Qetsorin.

Qetsori ka marrë 43% të votave dhe pas tij vjen Dea dhe Antoneta me 17%, Sabiani me 9%, Fotini me 6%, Armaldo me 4% dhe Nita me 3%.

Tags: