11:19 - 22 Mars 2023

Qeveria Kurti sot ka emëruar bordin e ri të ndërmarrjes publike “Infrastruktura e Hekurudhave të Kosovës – Infrakos” Sh.A.

Kryesuese e Bordit është emëruar Edona Nahi ndërkaq anëtarë u emëruan Genc Hondozi, Besarta Zuka dhe Fitim Rraci.

I pari i ekzekutivit tha se ata “duhet t’i kryejnë detyrat dhe përgjegjësitë në pajtim me ligjin për ndërmarrjet publike”.

Të njëjtit këtë detyrë do ta ushtrojnë për tri vite./Insajderi.org