20:58 - 25 Maj 2022

Argjendi Raci dhe Ritvana Fetahu janë dyshja që po vazhdojnë akuzat edhe pas daljes nga program.

Dyshja gjatë kohës sa ishte Përputhen u panë shumë të afërt njëri me tjetrin.

Ishte Ritvana e para që ndërpriti takimet me Argjendi duke e akuzuar edhe për orientimin e tij seksual.

Pas kësaj edhe djali nga Kosova tha se ata janë takuar në fshehtësi në shtëpinë e tij, gjë që u mohua nga kjo e fundit.

Mirëpo, ata kanë vazhduar prapë më akuza duke mos u ndalur dhe virtualisht.

Ndërkohë në puntatën e djeshme Argjendi tha se vuri re një sjellje të gabuar nga ana e Ritvanës, për këtë arsye vendosi të tregojë për takimet sekrete në shtëpinë e tij, madje sipas tij ajo e bëri gjithçka për vëmendje.

I menjëhershëm ka qenë edhe reagimi i Ritvanës në rrjetet sociale, e cila përveç një statusi publikoi edhe bisedat private me Argjendin.

“Si s’më le rehat se kuptoj. Me ato mashtrime që ke filluar t’i besosh edhe vetë, bisedat tona të fundit ku vet e pranon se s’kemi qenë në vende të tjera.”- shkruan ajo krahas mesazheve.

Më tej Ritvana ka publikuar edhe bisedat e fundit të zhvilluara në Whatsapp me ish-konkurrentin.