23:12 - 30 Tetor 2022

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur të dielën në Indi, ku shembja e një ure ka shkaktuar vdekjen e të paktën 81 personave.

Incidenti është regjistruar në Gujarat, në perëndim të vendit.

Ndërkohë, rreth 30 persona janë plagosur.

Ura ishte një strukturë 140-vjeçare, që kohët e fundit ishte restauruar dhe ishte hapur për publikun vetëm javën e kaluar, pas 6 muajsh punë nga autoritetet.

Tags: